♦ Ik ben getrouwd met Thom Hofstra, ben moeder van vier dochters en oma van drie kleindochters.

♦ In 2007 studeerde ik af aan de theologische faculteit van de Vrije Universiteit in Amsterdam op een onderzoek naar het thema ´hedendaagse verschijningservaringen´.
Mijn afstudeeronderzoek heb ik omgewerkt tot het boek Als Christus verschijnt. Christusverschijningen in deze tijd. Het is door uitgeverij Kok op de markt gebracht.
Bij het knopje ´Boeken´ vindt u plaatsen en data van lezingen over dit thema. Hier geef ik ook aan hoe u voordelig aan het boek kunt komen.

♦ Voorheen werkzaam als geestelijk verzorger in Maxima MC Eindhoven en Veldhoven, vanaf 1 oktober 2019 als geestelijk verzorger in de eerste lijn.

♦ Als aanvulling op mijn theologiestudie heb ik de opleiding ´Training begeleiding meditatie´gevolgd bij Vacare, onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. Sindsdien bied ik de introductiecursus ´Mediteren kun je leren´ aan.

♦ Voor het Netwerk Palliatieve Zorg Zuidoost Brabant verzorg ik geregeld een training ´gesprek in de laatste levensfase´ voor verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers die in hun werk te maken hebben met palliatieve patienten en hun naasten.

♦ In mijn vrije tijd schrijf ik. Ik ben aangesloten bij de Eindhovense 040-schrijvers groep.